Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαία σύγκρουση

Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαία σύγκρουση

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαία σύγκρουση με αυτοκίνητο στον δρόμο Περιστερώνας – Ευρύχου, περιοχή Κουτραφά.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 29χρονου. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής από την τροχαίο σύγκρουση έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και σύρθηκε στην άσφαλτο.
Μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγεία του 29χρονου είναι άγνωστη.


Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια του τροχαίου

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE