Το πάρτι – υπερπαραγωγή στη Λεμεσό για τη βάπτιση της κόρης επώνυμης Κύπριας με τον Ρέμο!

Το πάρτι – υπερπαραγωγή στη Λεμεσό για τη βάπτιση της κόρης επώνυμης Κύπριας με τον Ρέμο!

Την κορούλα τους βάφτισαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Μύκονο, η Σουζάνα Πασεινίδου και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας, Κώστας Κλεάνθους, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, χθες, 18 Ιουνίου, πραγματοποίησαν το christening party στο νησί μας. Και το όνομα αυτής… Χρυσή!

Το πάρτι για τη νεοφώτιστη κορούλα τους πραγματοποιήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού, με λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το παρών τους, ανάμεσα σε αυτούς και γνωστά πρόσωπα του νησιού, όπως η Γιώτα Κουφαλίδου με τον σύζυγό της, Στέλιο Έλληνα, η Χάρις Πότσου, η οποία επιμελήθηκε και τη διακόσμηση, η Βάσω Πέτρου, η Ελεάνα Νικολάου κα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE