Το πάρτι – υπερπαραγωγή στη Λεμεσό για τη βάπτιση της κόρης επώνυμης Κύπριας με τον Ρέμο!

Το πάρτι – υπερπαραγωγή στη Λεμεσό για τη βάπτιση της κόρης επώνυμης Κύπριας με τον Ρέμο!

Την κορούλα τους βάφτισαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Μύκονο, η Σουζάνα Πασεινίδου και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας, Κώστας Κλεάνθους, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, χθες, 18 Ιουνίου, πραγματοποίησαν το christening party στο νησί μας. Και το όνομα αυτής… Χρυσή!

Το πάρτι για τη νεοφώτιστη κορούλα τους πραγματοποιήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού, με λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το παρών τους, ανάμεσα σε αυτούς και γνωστά πρόσωπα του νησιού, όπως η Γιώτα Κουφαλίδου με τον σύζυγό της, Στέλιο Έλληνα, η Χάρις Πότσου, η οποία επιμελήθηκε και τη διακόσμηση, η Βάσω Πέτρου, η Ελεάνα Νικολάου κα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE