Το πάρτι – υπερπαραγωγή στη Λεμεσό για τη βάπτιση της κόρης επώνυμης Κύπριας με τον Ρέμο!

Το πάρτι – υπερπαραγωγή στη Λεμεσό για τη βάπτιση της κόρης επώνυμης Κύπριας με τον Ρέμο!

Την κορούλα τους βάφτισαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Μύκονο, η Σουζάνα Πασεινίδου και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας, Κώστας Κλεάνθους, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, χθες, 18 Ιουνίου, πραγματοποίησαν το christening party στο νησί μας. Και το όνομα αυτής… Χρυσή!

Το πάρτι για τη νεοφώτιστη κορούλα τους πραγματοποιήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού, με λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το παρών τους, ανάμεσα σε αυτούς και γνωστά πρόσωπα του νησιού, όπως η Γιώτα Κουφαλίδου με τον σύζυγό της, Στέλιο Έλληνα, η Χάρις Πότσου, η οποία επιμελήθηκε και τη διακόσμηση, η Βάσω Πέτρου, η Ελεάνα Νικολάου κα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE