Διήμερη κράτηση 27χρονου για υπόθεση εμπρησμού κατοικίας στα Βρέτσια

Διήμερη κράτηση 27χρονου για υπόθεση εμπρησμού κατοικίας στα Βρέτσια

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου σχετικά με υπόθεση εμπρησμού εξοχικής κατοικίας στην επαρχία Πάφου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά στην εξοχική κατοικία, στο χωριό Βρέτσια της επαρχίας Πάφου, εκδηλώθηκε γύρω στις 19.30 το βράδυ της Πέμπτης  και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι εξετάσεις που διενήργησαν στη σκηνή μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι η πυρκαγιά στην κατοικία τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη τη Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου υπόπτου, για τη σύλληψη του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα. Αυτός συνελήφθη γύρω στις 11.40 χτες το μεσημέρι και τέθηκε υπό 2ήμερη κράτηση σήμερα  για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE