ΚΥΠΡΟΣ: Ζευγάρι βγήκε για βόλτα σε δάσος και 'κόλλησε' σε χωματόδρομο - Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ζευγάρι βγήκε για βόλτα σε δάσος και 'κόλλησε' σε χωματόδρομο - Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Αίσιο τέλος είχε περιπέτεια ζεύγους Καναδών τουριστών, οι οποίοι εγκλωβίσθηκαν χθες βράδυ στο δάσος της Πάφου, κοντά στο γεφύρι του Ρουτδκιά. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα ενοικιάσεως των Καναδών «κόλλησε» στον χωματόδρομο και οι ίδιοι αρχικά έχασαν τον προσανατολισμό τους. Ακολούθως επικοινώνησαν με την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια.

Περιπολικό τους εντόπισε και τους μετέφερε με ασφάλεια στο κατάλυμα που διαμένουν στην Χλώρακα.  

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE