ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή κίνηση και στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς - Η κατάσταση που επικρατεί

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή κίνηση και στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς - Η κατάσταση που επικρατεί

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, στην κατεύθυνση προς την περιοχή Ριζοελιάς, λόγω της επιστροφής κυρίως προς Λευκωσία, όσων είχαν επισκεφθεί τα παράλια της επαρχίας Αμμοχώστου. 

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE