ΕΛΛΑΔΑ: Ντελιβεράς εκσφενδονίστηκε σε κολόνα – Οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε στοπ

ΕΛΛΑΔΑ: Ντελιβεράς εκσφενδονίστηκε σε κολόνα – Οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε στοπ

Σοκαριστικό τροχαίο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα. Αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε στοπ και συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε διανομέας.

Το μηχανάκι εκτινάχτηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και ο 35χρονος ντελιβεράς χτύπησε σε κολόνα κτιρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο δικυκλιστής αιμορραγούσε, όμως ευτυχώς, φορούσε κράνος και πιθανότατα αυτό τον έσωσε.


Έρευνες για τα αίτια του σοκαριστικού ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πάτρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.