Θέκλα Πετρίδου: Δεύτερες ευκαιρίες δίνω στις σχέσεις μου τρίτες όμως ποτέ

Θέκλα Πετρίδου: Δεύτερες ευκαιρίες δίνω στις σχέσεις μου τρίτες όμως ποτέ

Είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσες να μιλήσεις για τα πάντα , όχι μόνο λόγο της ειδικότητας της ως ψυχολόγος, αλλα και γιατί είναι ένας άνθρωπος ευχάριστος και ταυτόχρονα ξέρει πως να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα κοντά της.

Η Θέκλα Πετρίδου, αγαπήθηκε απο τον κόσμο, για την ειλικρίνεια της, την αυθεντικότητα της και φυσικά το έξυπνο χιούμορ που διαθέτει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.