Τι έβαλες ρε άνθρωπε; 25 γκολάρες που μπήκαν το 2021 στο Pro Evolution (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι έβαλες ρε άνθρωπε; 25 γκολάρες που μπήκαν το 2021 στο Pro Evolution (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσες και πόσες ώρες δεν έχουμε φάει καθηλωμένοι σε έναν καναπέ που έχει πάρει το σχήμα μας, να προσπαθούμε να βάλουμε ΑΥΤΟ το γκολ που θα γράψει ιστορία;

Και συνήθως καταλήγαμε να στέλνουμε τη μπάλα στα πουλιά, να γελάει ο αντίπαλός μας και να μας ρίχνει και δούλεμα που σπαταλήσαμε μια ευκαιρία.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE