Υπό τριήμερη κράτηση 20χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Υπό τριήμερη κράτηση 20χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον άνδρα 20 ετών για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή αποθήκης και αυτοκινήτου, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη Δευτέρα καταγγέλθηκε από τον Υπεύθυνο Αγροκτημάτων του Τμήματος Γεωργίας στην Αχέλεια ότι διαρρήχτηκε αποθήκη και κλάπηκαν από αυτή διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και ένα χειροκίνητο σκαπτικό τρακτέρ, αξίας 3 χιλ. ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθη 20χρονος, ο οποίος ακολούθως τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE