Υπό τριήμερη κράτηση 20χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Υπό τριήμερη κράτηση 20χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον άνδρα 20 ετών για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή αποθήκης και αυτοκινήτου, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη Δευτέρα καταγγέλθηκε από τον Υπεύθυνο Αγροκτημάτων του Τμήματος Γεωργίας στην Αχέλεια ότι διαρρήχτηκε αποθήκη και κλάπηκαν από αυτή διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και ένα χειροκίνητο σκαπτικό τρακτέρ, αξίας 3 χιλ. ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθη 20χρονος, ο οποίος ακολούθως τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE