Υπό τριήμερη κράτηση 20χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Υπό τριήμερη κράτηση 20χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον άνδρα 20 ετών για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή αποθήκης και αυτοκινήτου, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη Δευτέρα καταγγέλθηκε από τον Υπεύθυνο Αγροκτημάτων του Τμήματος Γεωργίας στην Αχέλεια ότι διαρρήχτηκε αποθήκη και κλάπηκαν από αυτή διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και ένα χειροκίνητο σκαπτικό τρακτέρ, αξίας 3 χιλ. ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθη 20χρονος, ο οποίος ακολούθως τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE