Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί θα παραμείνουν δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων στην Λάρνακα, από 22 μέχρι 27 Ιουνίου. 

Σε ανακοίνωση το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 22/6/2021 έως 27/6/2021 θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας για το συμβόλαιο C12A. 
 
Οι δρόμοι που επηρεάζονται από τα κατασκευαστικά έργα είναι Αγίου Γεωργίου Κοντού (μέρος), Κλειούς, Πατρίς Λουμούμπα, Δημητράκη Διανέλλου (από τη συμβολή της Νικολάου Καταλάνου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τέρρα Σάντα), Σιττικά Χανούμ (μέρος). 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE