Γλυκά Νερά: Αποδοκιμασίες κατα την άφιξη του Μπάμπη «Να σαπίσεις στην φυλακή ρε αλήτη θεατρίνε» - ΒΙΝΤΕΟ

Γλυκά Νερά: Αποδοκιμασίες κατα την άφιξη του Μπάμπη «Να σαπίσεις στην φυλακή ρε αλήτη θεατρίνε» - ΒΙΝΤΕΟ

Αποδοκιμασίες στον 32 χρονο καθ'ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς.

Ο 32 χρόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί στον ανακριτή για να καταθέσει τα όσα συνέβησαν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Μια μεγάλη πομπή με τζιπ της αστυνομίας μπήκε στα δικαστήρια μεταφέροντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος και σήμερα φορούσε το χαρακτηριστικό λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είναι στο σημείο.

Τα δικαστήρια στην κυριολεξία βουλιάζουν από δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο για να μπορέσουν να αποσπάσουν έστω και μια κουβέντα από τον από τον άνθρωπο που 37 μέρες υποκρινόταν μέχρι να φτάσει να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τον άνθρωπό του.

Κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο άρχισε να τον αποδοκιμάζει φωνάζοντας: «Να σαπίσεις στην φυλακή ρε αλήτη».

 Πηγή: newsit

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος πατέρας του τρίχρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από παράθυρο δωματίου ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάφο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Μάριος Ιγνατίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE