Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος - Ακυρώθηκαν οι καλοκαιρινές παραστάσεις

Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος - Ακυρώθηκαν οι καλοκαιρινές παραστάσεις

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο Λάκης Λαζόπουλος, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος καθώς πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο κ. Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» το Σάββατο στις 09:30 και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό, το οποίο ευτυχώς, ξεπεράστηκε. Ωστόσο, οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και γι αυτό, ακυρώθηκε η περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη».

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναμένεται να επιστρέψει στις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του τον Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE