Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος - Ακυρώθηκαν οι καλοκαιρινές παραστάσεις

Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος - Ακυρώθηκαν οι καλοκαιρινές παραστάσεις

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο Λάκης Λαζόπουλος, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος καθώς πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο κ. Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» το Σάββατο στις 09:30 και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό, το οποίο ευτυχώς, ξεπεράστηκε. Ωστόσο, οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και γι αυτό, ακυρώθηκε η περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη».

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναμένεται να επιστρέψει στις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του τον Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE