Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος - Ακυρώθηκαν οι καλοκαιρινές παραστάσεις

Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος - Ακυρώθηκαν οι καλοκαιρινές παραστάσεις

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο Λάκης Λαζόπουλος, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος καθώς πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο κ. Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» το Σάββατο στις 09:30 και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό, το οποίο ευτυχώς, ξεπεράστηκε. Ωστόσο, οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και γι αυτό, ακυρώθηκε η περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη».

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναμένεται να επιστρέψει στις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του τον Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE