Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος - Ακυρώθηκαν οι καλοκαιρινές παραστάσεις

Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος - Ακυρώθηκαν οι καλοκαιρινές παραστάσεις

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο Λάκης Λαζόπουλος, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος καθώς πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο κ. Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» το Σάββατο στις 09:30 και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό, το οποίο ευτυχώς, ξεπεράστηκε. Ωστόσο, οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και γι αυτό, ακυρώθηκε η περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη».

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναμένεται να επιστρέψει στις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του τον Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE