Survivor: “Λυγίζουν” οι παίκτες – “Μου είπαν οι γιατροί ότι είχα λίγες πιθανότητες να ζήσω”

Survivor: “Λυγίζουν” οι παίκτες – “Μου είπαν οι γιατροί ότι είχα λίγες πιθανότητες να ζήσω”

Η βαθιά εξομολόγηση του Ηλία Μπόγδανου για το τροχαίο που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή.

Όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό οι παίκτες του Survivor έρχονται όλο και πιο κοντά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το παιχνίδι πλέον έχει γίνει ατομικό και ο καθένας τους τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στο ριάλιτι.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το νέο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Να θυμίσουμε πως πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Μετά και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, οι παίκτες μίλησαν για τα προσωπικά τους βιώματα με τις βαθίες εξομολογήσεις τους να συγκινούν.

Δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γυναίκας ηλικίας 71 ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE