Survivor: “Λυγίζουν” οι παίκτες – “Μου είπαν οι γιατροί ότι είχα λίγες πιθανότητες να ζήσω”

Survivor: “Λυγίζουν” οι παίκτες – “Μου είπαν οι γιατροί ότι είχα λίγες πιθανότητες να ζήσω”

Η βαθιά εξομολόγηση του Ηλία Μπόγδανου για το τροχαίο που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή.

Όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό οι παίκτες του Survivor έρχονται όλο και πιο κοντά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το παιχνίδι πλέον έχει γίνει ατομικό και ο καθένας τους τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στο ριάλιτι.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το νέο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Να θυμίσουμε πως πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Μετά και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, οι παίκτες μίλησαν για τα προσωπικά τους βιώματα με τις βαθίες εξομολογήσεις τους να συγκινούν.

Δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE