Survivor: “Λυγίζουν” οι παίκτες – “Μου είπαν οι γιατροί ότι είχα λίγες πιθανότητες να ζήσω”

Survivor: “Λυγίζουν” οι παίκτες – “Μου είπαν οι γιατροί ότι είχα λίγες πιθανότητες να ζήσω”

Η βαθιά εξομολόγηση του Ηλία Μπόγδανου για το τροχαίο που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή.

Όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό οι παίκτες του Survivor έρχονται όλο και πιο κοντά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το παιχνίδι πλέον έχει γίνει ατομικό και ο καθένας τους τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στο ριάλιτι.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το νέο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Να θυμίσουμε πως πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Μετά και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, οι παίκτες μίλησαν για τα προσωπικά τους βιώματα με τις βαθίες εξομολογήσεις τους να συγκινούν.

Δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE