Τούρκοι μπούκαραν οπλισμένοι σε κυπριακό σκάφος – Τους ελευθέρωσαν έξι ώρες αργότερα - ΒΙΝΤΕΟ

Τούρκοι μπούκαραν οπλισμένοι σε κυπριακό σκάφος – Τους ελευθέρωσαν έξι ώρες αργότερα - ΒΙΝΤΕΟ

Παρενόχληση κυπριακού αλιευτικού σκάφους από οπλισμένους Τούρκους σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Alpha Κύπρου, Τούρκοι παρενόχλησαν κυπριακό αλιευτικό σκάφος με την ονομασία «Μπουμπουλίνα» βρισκόταν 20 ναυτικά μίλια σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της περιοχής Αποστόλου Ανδρέα.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους Άριστος Αριστείδου ανάφερε ότι στις 2:30 το μεσημέρι της Τρίτης 22/6, τουρκική ακταιωρός τους πλησίασε με αποτέλεσμα να τους καλέσουν να σταματήσουν το σκάφος και εκεί ανέβηκαν επτά οπλισμένοι Τούρκοι βάζοντας τον ιδιοκτήτη και το πλήρωμα σε μία γωνιά και άρχισαν να ερευνούν το σκάφος.

Εκτός από τις έρευνες προκάλεσαν και ζημιές στο σκάφος, ενώ συνέχισαν να τους συνοδεύουν μέχρι και τις 8:30 το βράδυ. Όταν έφθασαν μέχρι και την Δερύνεια και τους κάλεσαν να φύγουν αναφέροντας τους ότι πρόκειται για αποκλειστική τούρκικη οικονομική ζώνη και δεν είναι ευπρόσδεκτοι να ψαρεύουν εκεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE