Έσκασε τηλεοπτική βόμβα: Απέναντι θα βρεθούν Ελπίδα Ιακωβίδου και Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

Έσκασε τηλεοπτική βόμβα: Απέναντι θα βρεθούν Ελπίδα Ιακωβίδου και Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να βρισκόμαστε το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο τα κανάλια ετοιμάζουν πυρετωδώς το πρόγραμμα τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το απόγευμα της Τρίτης (22/06), ο Χάρης Παπαθεωχάρους κατά την διάρκεια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα η αποκάλυψη αφορούσε την απογευματινή ζώνη του ΡΙΚ, η οποία παραμένει κενή μετά το τέλος της εκπομπής του Ανδρέα Γιόρτσιου.

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Παπαθεωχάρους, πρόταση για την απογευματινή ζώνη δέχθηκε η Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, σημαίνει ότι θα την δούμε απέναντι από την  Χριστιάνα Αριστοτέλους, ενώ πρέπει να αναζητήσουν και πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE