Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες απαιτήσεις του δολοφόνου - Ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες απαιτήσεις του δολοφόνου - Ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή

Ψυχρός, ανέκφραστος, συνειδητοποιημένος και απαιτητικός εμφανίστηκε στο προγραμματισμένο ραντεβού με τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού ο Μπάμπης Αναγνωστοπουλος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δήλωσε πολύ ευχαριστημένος απο τις συνθήκες που βρήκε στην ΣΤ’ πτέρυγα και ζήτησε να μπει κατευθείαν στα μεροκάματα, για να περνάει, όπως είπε, την ώρα του. Κυρίως, όμως, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να χρησιμοποιήσει αυτή την ιδιότητα, του εργαζομένου των φυλακών, για να πετύχει ευνοϊκότερη αντιμετώπιση και να μειώσει την ποινή του.

Η διαδικασία θέλει στο επόμενο στάδιο ο 32χρονος πιλότος να ελεγχθεί απο τους γιατρούς των φυλακών, καθώς έχει υποβληθεί σε covid test και δεν χρειαζεται να μπει σε καραντίνα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε οτι δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση απο τους συγκρατουμένους του. Άλλωστε, αυτός ηταν και ο λόγος που επελέγη η ΣΤ’ πτέρυγα, η λεγόμενη και VIP, που αναμένεται να αποτελεί πλέον το νέο του σπίτι.

Αυτή ήταν άλλωστε και η εικόνα που έδωσε χθες το βράδυ σε συγκρατουμένους και υπαλλήλους, όταν έκλεισε πίσω του τη βαριά πόρτα του Κορυδαλλού. Οτι «έμοιαζει σαν να επέστρεψε στο σπίτι του…» περιγράφουν στο protothema.gr πηγές της φυλακής, αναφερόμενες στον καθ' ομολογίαν φονιά των Γλυκών Νερών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE