Τσάκωσε 46χρονο η Αστυνομία - Αγόρασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου διαδικτυακά

Τσάκωσε 46χρονο η Αστυνομία - Αγόρασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου διαδικτυακά

Στη σύλληψη άντρα, ηλικίας 46 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης ή κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Της σύλληψης του υπόπτου είχε προηγηθεί πληροφορία που λήφθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για αγορά μέσω διαδικτύου, υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου και εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Τα μέλη της Αστυνομίας κατακράτησαν για σκοπούς δικανικών εξετάσεων, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκαν στην κατοχή και στην οικία του υπόπτου. 

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE