ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 37χρονη - Άμεση Βοήθεια της Αστυνομίας

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 37χρονη - Άμεση Βοήθεια της Αστυνομίας

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια χθες βράδυ σε ζεύγος, για να μεταβεί το συντομότερο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού γυναίκα ηλικίας 37 ετών, έχρηζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11.50 χθες βράδυ, όταν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) του Αρχηγείου Αστυνομίας βρίσκονταν περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Τσερίου και τους πλησίασε όχημα στο οποία επέβαινε το ζεύγος μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος οδηγός του οχήματος, ανέφερε στους αστυνομικούς πως η 37χρονη σύζυγος του και συνοδηγός του οχήματος, δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε τη βοήθεια τους για να μεταφερθεί το συντομότερο στο Νοσοκομείο.


Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Νοσοκομείο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό. Παράλληλα, τα παιδιά παρέμειναν υπό την επίβλεψη των μελών της Αστυνομίας μέχρι την άφιξη συγγενικού τους προσώπου για να τα παραλάβει.

Ο σύζυγος της γυναίκας, ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που τους παρείχαν, για να φθάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στο Νοσοκομείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top