Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, θα προεδρεύσει σήμερα στις 0900 το πρωί συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.


Πρόκειται για την πρώτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου της οποίας προεδρεύει η κ. Δημητρίου μετά την εκλογή της στην προεδρία της Βουλής, ενώ είναι και η πρώτη φορά που ασκεί καθήκοντα Προεδρεύουσας της Δημοκρατίας, λόγω της απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται από χθες Τετάρτη στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.