Νέος πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ ο Νίκος Λοϊζίδης

Νέος πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ ο Νίκος Λοϊζίδης

Ο Αστυφύλακας Νίκος Λοϊζίδης είναι ο νέος Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη με ηλεκτρονική ψηφοφορία.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, Γραμματέας εξελέγη η Ειδικός Αστυφύλακας Κωνσταντίνα Χατζηχριστοφή και Ταμίας ο Αστυφύλακας Νίκος Χρίστου.
 
Εκπρόσωπος Αξιωματικών και Ανώτερων Αξιωματικών εξελέγη η Υπαστυνόμος Κρίστη Χριστοφίδου, εκπρόσωπος εξειδικευμένου προσωπικού ο Αστυνόμος Β΄ Χάρης Λεμονάρης, εκπρόσωπος Λοχίων η Λοχίας Κατερίνα Χάσικου, εκπρόσωποι αστυφυλάκων οι αστυφύλακες Μάριος Κυπριανού, Χριστόδουλος Μαυρίδης και Μιχάλης Παπαμιχαήλ και εκπρόσωποι ειδικών αστυφυλάκων οι ειδικοί αστυφύλακες Κυριάκος Κυριάκου και Μάριος Ζεβλάρης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE