Σήμανε συναγερμός: Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στη Λεμεσό - Ζημιές στην είσοδο - Σε εξέλιξη οι έρευνες
Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στην περιοχή της Λινόπετρας, στη Λεμεσό, σημειώθηκαν γύρω στις 10:50 το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, Γραμματέας εξελέγη η Ειδικός Αστυφύλακας Κωνσταντίνα Χατζηχριστοφή και Ταμίας ο Αστυφύλακας Νίκος Χρίστου.
Εκπρόσωπος Αξιωματικών και Ανώτερων Αξιωματικών εξελέγη η Υπαστυνόμος Κρίστη Χριστοφίδου, εκπρόσωπος εξειδικευμένου προσωπικού ο Αστυνόμος Β΄ Χάρης Λεμονάρης, εκπρόσωπος Λοχίων η Λοχίας Κατερίνα Χάσικου, εκπρόσωποι αστυφυλάκων οι αστυφύλακες Μάριος Κυπριανού, Χριστόδουλος Μαυρίδης και Μιχάλης Παπαμιχαήλ και εκπρόσωποι ειδικών αστυφυλάκων οι ειδικοί αστυφύλακες Κυριάκος Κυριάκου και Μάριος Ζεβλάρης.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




