ΠτΔ: «Tο μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Tο μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην ΕΕ»

Υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα και τα ίσα δικαιώματα για τα ΛΟΑΤΚΙ, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο ΠτΔ έγραψε: «Tο μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην ΕΕ. Γι’ αυτό, σήμερα και κάθε μέρα, υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα και τα ίσα δικαιώματα για τα #ΛΟΑΤΚI άτομα, ώστε οι μελλοντικές μας γενιές να μπορούν να μεγαλώσουν σε μια Ευρώπη ισότητας και σεβασμού.»

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE