Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν σήμερα ο νέος Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, με τον απερχόμενο Υπουργό, Κωνσταντίνο Ιωάννου.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας και θα είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, με το κυριότερο μέρος της να αφορά στα σοβαρά θέματα της πανδημίας.

Στόχος της συνάντησης είναι η προετοιμασία του νέου Υπουργού Υγείας, για ανάληψη του εν λόγω χαρτοφυλακίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Χατζηπαντέλας θα ενημερωθεί επίσης για το ΓεΣΥ και την κατάσταση στα τα δημόσια νοσηλευτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου του 2021.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE