Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν σήμερα ο νέος Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, με τον απερχόμενο Υπουργό, Κωνσταντίνο Ιωάννου.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας και θα είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, με το κυριότερο μέρος της να αφορά στα σοβαρά θέματα της πανδημίας.

Στόχος της συνάντησης είναι η προετοιμασία του νέου Υπουργού Υγείας, για ανάληψη του εν λόγω χαρτοφυλακίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Χατζηπαντέλας θα ενημερωθεί επίσης για το ΓεΣΥ και την κατάσταση στα τα δημόσια νοσηλευτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου του 2021.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE