Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν σήμερα ο νέος Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, με τον απερχόμενο Υπουργό, Κωνσταντίνο Ιωάννου.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας και θα είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, με το κυριότερο μέρος της να αφορά στα σοβαρά θέματα της πανδημίας.

Στόχος της συνάντησης είναι η προετοιμασία του νέου Υπουργού Υγείας, για ανάληψη του εν λόγω χαρτοφυλακίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Χατζηπαντέλας θα ενημερωθεί επίσης για το ΓεΣΥ και την κατάσταση στα τα δημόσια νοσηλευτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου του 2021.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών - «Επείγει η ψήφισή του» - Διακυβεύονται €60 εκατομμύρια

Μήνυμα ΠτΔ για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών - «Επείγει η ψήφισή του» - Διακυβεύονται €60 εκατομμύρια

Την ανάγκη άμεσης ψήφισης της μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, που αποτελεί ορόσημο συνδεδεμένο με €60 εκατ. του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προειδοποιώντας ότι «δεν θα επιτραπεί να χαθεί ούτε ένα ευρώ» για τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE