Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν σήμερα ο νέος Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, με τον απερχόμενο Υπουργό, Κωνσταντίνο Ιωάννου.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας και θα είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, με το κυριότερο μέρος της να αφορά στα σοβαρά θέματα της πανδημίας.

Στόχος της συνάντησης είναι η προετοιμασία του νέου Υπουργού Υγείας, για ανάληψη του εν λόγω χαρτοφυλακίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Χατζηπαντέλας θα ενημερωθεί επίσης για το ΓεΣΥ και την κατάσταση στα τα δημόσια νοσηλευτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου του 2021.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE