LIFESTYLE

Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην σύζυγός μου είναι η νονά της κόρης μου από τον δεύτερο γάμο μου»

Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην σύζυγός μου είναι η νονά της κόρης μου από τον δεύτερο γάμο μου»

Αγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής αποκάλυψε ο Λευτέρης Λαζάρου.

O γνωστός σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή και τους δυο γάμους που έχει κάνει. Μάλιστα ο Λευτέρης Λαζάρου εξομολογήθηκε πως νονά της κόρης του που έχει αποκτήσει από τον δεύτερό του γάμο είναι η πρώην σύζυγός του.

«Ο πρώτος μου γάμος έγινε νωρίς σε μικρή ηλικία γιατί είχα χάσει νωρίς τους γονείς μου και είχα μεγαλώσει μόνος μου. Χωρίσαμε γρήγορα, ο γάμος δεν πήγε καλά αλλά έχουμε μια δυνατή φιλία και την αγαπάω. Αποκτήσαμε τον γιο μου, τον Νίκο. Είναι η νονά της πρώτης μου κόρης από το δεύτερο γάμο μου. Περάσαμε μαζί την εφηβεία με την πρώην γυναίκα μου, με ανέλαβε η μαμά της όταν εγώ έχασα τη δική μου. Έγινε κάτι πολύ όμορφο, δεν άντεξε ο γάμος αλλά η φιλιά μας. Όταν ζήτησε να βαφτίσει την Ηλέκτρα δεν το αρνήθηκε κανείς», είπε.


Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Λαζάρου αποκάλυψε πως του γεννήθηκε η επιθυμία για τρίτο παιδί: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου έζησα δέκα χρόνια ακόμη με τη μητέρα μου. Θεωρούσα ότι αν κάνω κορίτσι ή κορίτσια κάτι θα πάρω πίσω. Θα αναπληρώσω το κενό. Όταν γεννήθηκε η πρώτη κόρη μου, δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνουμε ένα ακόμη παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Τότε είπα ότι θέλω δεύτερο παιδί αν είναι κορίτσι και σγουρή».

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top