Συνάντηση Βοηθού ΓΓ ΟΗΕ με Σπέχαρ

Συνάντηση Βοηθού ΓΓ ΟΗΕ με Σπέχαρ

Συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, είχε σήμερα ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιος για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις του διεθνούς οργανισμού, Ζαν-Πιέρ Λακρουά, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στον λογαριασμό των ΗΕ στην Κύπρο στο Twitter, ο κ. Λακρουά θα επισκεφθεί επίσης ειρηνευτές στη νεκρή ζώνη, επίσημους και από τις δυο πλευρές και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE