Γλυκά Νερά: Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από την νύχτα της δολοφονίας

Γλυκά Νερά: Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από την νύχτα της δολοφονίας

Μπορεί η κόρη της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά να είναι μόλις λίγων μηνών, ωστόσο θα έχουν καταγραφεί πράγματα στο υποσυνείδητό της.

Για το τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από τη μοιραία νύχτα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών μίλησε αποκλειστικά στο Live News η ψυχίατρος και ψυχοθεραπεύτρια Άλκηστη Ηγουμενάκη.

Η ίδια αναφέρθηκε στην μετα-ανάλυση, εξηγώντας πως αφορά δύσκολες και μακροχρόνιες εργασίες στις οποίες πρέπει οι ψυχολόγοι να δουν πως εξελίχτηκαν οι άνθρωποι μετά από χρόνια.
«Υποσυνείδητα έχει αποθηκεύσει εμπειρίες που μπορεί να το οδηγήσει μετέπειτα σε προβλήματα, όπως στρες. Υποσυνείδητα αποθηκεύεται κάτι που δημιουργεί άγχος, φόβος και το βλέπουμε ότι εμφανίζεται αργότερα».

«Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι, αλλά σύμφωνα με τις μετα-αναλυσεις τα παιδιά αυτά έχουν ευαισθησία στο πως αντιδρούν στο στρες, αγχωτικές διαταραχές και καταθλίψεις».

Πηγή: newsit,gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE