Επιστρέφουν Λίβανο συνοδεία Λιμενικής οι 58 μετανάστες.

Επιστρέφουν Λίβανο συνοδεία Λιμενικής οι 58 μετανάστες.

Στα ανοιχτά της Κύπρου και συγκεκριμένα 20 ναυτικά μίλια ανατολικά του Κάβο Γκρέκο παρέμεινε όλο το βράδυ το σκάφος με τους μετανάστες που εντοπίσθηκε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε συνεργασία με τις αρχές του Λιβάνου, οι μετανάστες επιστρέφουν αυτή την στιγμή στην χώρα συνοδεία μελών της Αστυνομίας.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου γύρω στις 17:30 εντοπίστηκε ύποπτο σκάφος. Στο σημείο μετέβη άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.


Στο σκάφος επιβαίνουν σύνολο 58 άτομα, 32 άντρες, 8 γυναίκες και 18 παιδιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία τους δόθηκαν τα απαραίτητα εφόδια όπως φαγητό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE