Επιστρέφουν Λίβανο συνοδεία Λιμενικής οι 58 μετανάστες.

Επιστρέφουν Λίβανο συνοδεία Λιμενικής οι 58 μετανάστες.

Στα ανοιχτά της Κύπρου και συγκεκριμένα 20 ναυτικά μίλια ανατολικά του Κάβο Γκρέκο παρέμεινε όλο το βράδυ το σκάφος με τους μετανάστες που εντοπίσθηκε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε συνεργασία με τις αρχές του Λιβάνου, οι μετανάστες επιστρέφουν αυτή την στιγμή στην χώρα συνοδεία μελών της Αστυνομίας.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου γύρω στις 17:30 εντοπίστηκε ύποπτο σκάφος. Στο σημείο μετέβη άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.


Στο σκάφος επιβαίνουν σύνολο 58 άτομα, 32 άντρες, 8 γυναίκες και 18 παιδιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία τους δόθηκαν τα απαραίτητα εφόδια όπως φαγητό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.