Επιστρέφουν Λίβανο συνοδεία Λιμενικής οι 58 μετανάστες.

Επιστρέφουν Λίβανο συνοδεία Λιμενικής οι 58 μετανάστες.

Στα ανοιχτά της Κύπρου και συγκεκριμένα 20 ναυτικά μίλια ανατολικά του Κάβο Γκρέκο παρέμεινε όλο το βράδυ το σκάφος με τους μετανάστες που εντοπίσθηκε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε συνεργασία με τις αρχές του Λιβάνου, οι μετανάστες επιστρέφουν αυτή την στιγμή στην χώρα συνοδεία μελών της Αστυνομίας.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου γύρω στις 17:30 εντοπίστηκε ύποπτο σκάφος. Στο σημείο μετέβη άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.


Στο σκάφος επιβαίνουν σύνολο 58 άτομα, 32 άντρες, 8 γυναίκες και 18 παιδιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία τους δόθηκαν τα απαραίτητα εφόδια όπως φαγητό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE