Με το Βοηθό ΓΓ ΟΗΕ συναντήθηκε ο Ερτουγρούλογλου

Με το Βοηθό ΓΓ ΟΗΕ συναντήθηκε ο Ερτουγρούλογλου

Ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών των κατεχομένων Ταχσίν Ερτουγρούλογλου είχε σήμερα συνάντηση  με τον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιο για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις του διεθνούς οργανισμού, Ζαν-Πιέρ Λακρουά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «υπουργείο» η συνάντηση διήρκεσε μια ώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ερτουγρούλογλου εξέφρασε τις απόψεις της τουρκοκυπριακής πλευράς σχετικά με τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στο Κυπριακό.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE