Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση 17χρονου - Παρουσιάστηκε μόνος του στο τμήμα

Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση 17χρονου - Παρουσιάστηκε μόνος του στο τμήμα

Εντοπίστηκε χθες βράδυ 17χρονος ο οποίος απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία, από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, 24 Ιουνίου και είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 17χρονου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ της Παρασκευής, ο 17χρονος παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας. Αυτός είναι καλά στην υγεία του.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στον εντοπισμό του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.