Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Nέο κύμα παράτυπων μεταναστών αφίχθη στην περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν τις 05:00 τα ξημερώματα εντοπίστηκαν σε περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας 21 παράτυποι μετανάστες αραβικής καταγωγής. Πρόκειται για άνδρες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Κάτω Πύργο Τηλλυρίας για την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Προηγουμένως είχε γίνει αντιληπτό στην θαλάσσια περιοχή πλοιάριο που εκινείτο και κατευθύνονταν προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Η Αστυνομία εξετάζει κατά πόσο το πλοιάριο συνδέεται με την άφιξη των παράτυπων μεταναστών στην περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται ενώ μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, οι 21 παράτυποι μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE