Παίκτριες του Ρουκ Ζουκ περιγράφουν τον… δονητή – Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια

Παίκτριες του Ρουκ Ζουκ περιγράφουν τον… δονητή – Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια

Διάφορους παίκτες κατά καιρούς έχουμε απολαύσει στο Ρουκ Ζουκ. Άλλοι μας έχουν διασκεδάσει, άλλοι μας έχουν εκνευρίσει και άλλοι μας έχουν αφήσει άφωνους με όσα έχουν πει on air.

Όπως ακριβώς συνέβη με δύο συγκεκριμένες παίκτριες, οι οποίες δοκίμασαν για τα καλά τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον δάσκαλο.

Η λέξη που έψαχναν ήταν η «δόνηση».

Ωστόσο, δύο από τις παίκτριες της ομάδας – είτε επειδή μπερδεύτηκαν είτε από άγχος – προσπάθησαν να περιγράψουν τη λέξη «δονητής».

«Η γυναίκα όταν είναι μόνη της…», ήταν η ατάκα που είπαν και οι δύο, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει γουρλώσει τα μάτια από πίσω.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE