Παίκτριες του Ρουκ Ζουκ περιγράφουν τον… δονητή – Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια

Παίκτριες του Ρουκ Ζουκ περιγράφουν τον… δονητή – Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια

Διάφορους παίκτες κατά καιρούς έχουμε απολαύσει στο Ρουκ Ζουκ. Άλλοι μας έχουν διασκεδάσει, άλλοι μας έχουν εκνευρίσει και άλλοι μας έχουν αφήσει άφωνους με όσα έχουν πει on air.

Όπως ακριβώς συνέβη με δύο συγκεκριμένες παίκτριες, οι οποίες δοκίμασαν για τα καλά τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον δάσκαλο.

Η λέξη που έψαχναν ήταν η «δόνηση».

Ωστόσο, δύο από τις παίκτριες της ομάδας – είτε επειδή μπερδεύτηκαν είτε από άγχος – προσπάθησαν να περιγράψουν τη λέξη «δονητής».

«Η γυναίκα όταν είναι μόνη της…», ήταν η ατάκα που είπαν και οι δύο, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει γουρλώσει τα μάτια από πίσω.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE