«Τσάκωσαν» πληθώρα αδικαιολόγητων καπνικών προϊόντων στη Λεμεσό

«Τσάκωσαν» πληθώρα αδικαιολόγητων καπνικών προϊόντων στη Λεμεσό

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Λεμεσού, μετά από έρευνα, εντόπισαν σήμερα σε υποστατικό στη Λεμεσό, τα πιο κάτω καπνικά προϊόντα, τα οποία δεν έφεραν τις απαραίτητες σημάνσεις.

14 κούτες τσιγάρων – Διαφόρων μαρκών
3 κούτες καπνού ναργιλέ
2 κουτιά ναργιλέ

Τα καπνικά προϊόντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και παραδόθηκαν σε Τελωνειακό Λειτουργό, ο οποίος εξέδωσε στον ιδιοκτήτη του υποστατικού εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ, το οποίο και πληρώθηκε.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE