Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Το περιστατικό συνέβη στην λεωφόρο Ποσειδώνος, την ώρα που μία γυναίκα επιχειρούσε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο.
Το φανάρι που βρίσκεται επί της Αγίου Αλεξάνδρου ήταν κόκκινο όμως, σύμφωνα με το Notia.gr που επικαλείται μαρτυρίες, εμφανίστηκαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ με αναμμένες τις σειρήνες.
Ακολουθώντας ένα ΙΧ που είχε αναπτύξει ταχύτητα και έβγαζε καπνούς από την εξάτμιση, πέρασαν με κόκκινο το φανάρι, με αποτέλεσμα η μία από αυτές να πέσει πάνω στην γυναίκα και την πέταξε αρκετά μέτρα μακριά.
Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε πιο ελαφρά.
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις