Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών – Τι δεν πρέπει να κάνετε

Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών – Τι δεν πρέπει να κάνετε

Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» είναι ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών την Κυριακή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, λόγω της αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών είναι ακόμη μεγαλύτερος.

"Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι ευκολότερη η πρόκληση πυρκαγιών από ενέργειες και δραστηριότητες όπως το άναμμα φωτιάς, η χρήση εργαλείων που παράγουν σπινθήρες ή θερμότητα, η απόρριψη αποτσίγαρων" προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.