Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών – Τι δεν πρέπει να κάνετε

Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών – Τι δεν πρέπει να κάνετε

Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» είναι ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών την Κυριακή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, λόγω της αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών είναι ακόμη μεγαλύτερος.

"Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι ευκολότερη η πρόκληση πυρκαγιών από ενέργειες και δραστηριότητες όπως το άναμμα φωτιάς, η χρήση εργαλείων που παράγουν σπινθήρες ή θερμότητα, η απόρριψη αποτσίγαρων" προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE