Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών – Τι δεν πρέπει να κάνετε

Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών – Τι δεν πρέπει να κάνετε

Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» είναι ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών την Κυριακή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, λόγω της αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών είναι ακόμη μεγαλύτερος.

"Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι ευκολότερη η πρόκληση πυρκαγιών από ενέργειες και δραστηριότητες όπως το άναμμα φωτιάς, η χρήση εργαλείων που παράγουν σπινθήρες ή θερμότητα, η απόρριψη αποτσίγαρων" προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE