Συγκινημένος ο ποδοσφαιριστής στη Λεμεσό πόσταρε το υπερηχογράφημα και αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς

Συγκινημένος ο ποδοσφαιριστής στη Λεμεσό πόσταρε το υπερηχογράφημα και αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς

Έχοντας επάνω του την σύντροφο του και εκείνη κρατώντας το υπερηχογράφημα πόζαραν στα social media τους με τον ποδοσφαιριστή να σχολιάζει: “Και μετά από τόσα όνειρα, η επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα!” εισπράττοντας τις πιο γλυκές ευχές.

Διαβάστε περισσότερα στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE