Εντυπωσιακά πλάνα από την κοινή άσκηση Έρευνας και Διάσωσης Κύπρου και Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακά πλάνα από την κοινή άσκηση Έρευνας και Διάσωσης Κύπρου και Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Κοινή άσκηση Έρευνας - Διάσωσης Κύπρου – Ελλάδος, με την ονομασία «ΣΑΛΑΜΙΣ - 03/21», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), η άσκηση πραγματοποιήθηκε εντός της περιοχής ευθύνης Έρευνας-Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Φρεγάτας «ΚΑΝΑΡΗΣ», Ελικοπτέρου της 460 Μοίρας Έρευνας-Διάσωσης της Εθνικής Φρουράς, καθώς και εξειδικευμένων νοσηλευτών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Όπως αναφέρει το ΚΣΕΔ, η εν λόγω άσκηση, τον συντονισμό της οποίας, είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Ελλάδος, αποτελεί την 3η προγραμματισμένη δραστηριότητα σε θέματα Έρευνας - Διάσωσης εντός του 2021 και εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης Διακρατικής Συμφωνίας Ε-Δ μεταξύ της Κύπρου και της Ελλάδας.



ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.