Πάφος: Σύλληψη 37χρονου - Κατηγορείται για τραπεζική απάτη στη Ρουμανία από το 2013

Πάφος: Σύλληψη 37χρονου - Κατηγορείται για τραπεζική απάτη στη Ρουμανία από το 2013

Συνελήφθη σήμερα στην Πάφο, 37χρονος ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές της Ρουμανίας, βάση ευρωπαϊκού εντάλματος, σχετικά με υπόθεση τραπεζικής απάτης, που διαπράχθηκε την 1η Ιανουαρίου, 2013, στη Ρουμανία.

Ο 37χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς έναρξης της δικαστικής διαδικασίας έκδοσής του στη Ρουμανία.

Ενημέρωση για την έκδοση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι Αρχές της Ρουμανίας, στάλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από τη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας. Η ΔΕΕ-ΔΑΣ είχε ενημερωθεί για την έκδοση του εντάλματος από την Europol.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου εντόπισαν τον 37χρονο γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Κυριακής και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE