Πάφος: Σύλληψη 37χρονου - Κατηγορείται για τραπεζική απάτη στη Ρουμανία από το 2013

Πάφος: Σύλληψη 37χρονου - Κατηγορείται για τραπεζική απάτη στη Ρουμανία από το 2013

Συνελήφθη σήμερα στην Πάφο, 37χρονος ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές της Ρουμανίας, βάση ευρωπαϊκού εντάλματος, σχετικά με υπόθεση τραπεζικής απάτης, που διαπράχθηκε την 1η Ιανουαρίου, 2013, στη Ρουμανία.

Ο 37χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς έναρξης της δικαστικής διαδικασίας έκδοσής του στη Ρουμανία.

Ενημέρωση για την έκδοση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι Αρχές της Ρουμανίας, στάλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από τη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας. Η ΔΕΕ-ΔΑΣ είχε ενημερωθεί για την έκδοση του εντάλματος από την Europol.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου εντόπισαν τον 37χρονο γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Κυριακής και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE