Πήγε να βγάλει άδεια οδηγού με πλαστά έγγραφα - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα στη Λεμεσό

Πήγε να βγάλει άδεια οδηγού με πλαστά έγγραφα - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα στη Λεμεσό

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόπειρας εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 10/06/2021 στην επαρχία Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης δύο πρόσωπα. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 24 ετών και γυναίκα ηλικίας 39 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 24χρονος, μετέβη στις 10/06/2021 σε Κυβερνητική Υπηρεσία, όπου παρουσίασε έγγραφα για σκοπό έκδοσης άδειας οδήγησης, τα οποία μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκαν, ότι ήταν πλαστά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.