Πήγε να βγάλει άδεια οδηγού με πλαστά έγγραφα - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα στη Λεμεσό

Πήγε να βγάλει άδεια οδηγού με πλαστά έγγραφα - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα στη Λεμεσό

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόπειρας εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 10/06/2021 στην επαρχία Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης δύο πρόσωπα. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 24 ετών και γυναίκα ηλικίας 39 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 24χρονος, μετέβη στις 10/06/2021 σε Κυβερνητική Υπηρεσία, όπου παρουσίασε έγγραφα για σκοπό έκδοσης άδειας οδήγησης, τα οποία μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκαν, ότι ήταν πλαστά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE