Πλήγματα ΗΠΑ στα συρο-ιρακινά σύνορα με 5 νεκρούς

Πλήγματα ΗΠΑ στα συρο-ιρακινά σύνορα με 5 νεκρούς

Τουλάχιστον πέντε μέλη παραστρατιωτικών ομάδων που υποστηρίζονται από το Ιράν σκοτώθηκαν και αρκετά άλλα τραυματίστηκαν στα πλήγματα τα οποία εξαπέλυσε χθες Κυριακή ο στρατός των ΗΠΑ στα συρο-ϊρακινά σύνορα, γνωστοποίησε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

"Τουλάχιστον πέντε μαχητές ιρακινών παραστρατιωτικών οργανώσεων υποστηριζόμενων από το Ιράν σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν σε επίθεση αμερικανικών μαχητικών", σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση αυτή, η οποία έχει τη βάση της στο Λονδίνο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Ινδία και Κύπρος αναβάθμισαν τις σχέσεις τους, προχωρώντας σε μια φάση προσανατολισμένη σε απτά αποτελέσματα και στην υλοποίηση κοινών στόχων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κοινή Διακήρυξη που εξέδωσαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE