Σε αλλοδαπό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Τα πρώτα στοιχεία ενώπιον των Αρχών

Σε αλλοδαπό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Τα πρώτα στοιχεία ενώπιον των Αρχών

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου, μετά από εντοπισμό πτώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η σορός που εντοπίστηκε ανήκει σε αλλοδαπό άνδρα, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές μελετούν τα ελλείποντα πρόσωπα των τελευταίων ημέρων, για πιθανή σύνδεση με το πτώμα.

Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες ανάσυρσής του πτώματος από το νερό καθώς αναμένεται να διενεργηθεί και η νεκροψία στην σκηνή από τους ιατροδικαστές για να διαφανούν τα εκ πρώτης όψεως αίτια θανάτου του άνδρα.

Υπενθυμίζουμε ότι το πτώμα εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, και συγκεκριμένα βρέθηκε από εργαζόμενο να επιπλέει σε βραχώδη περιοχή.

Η σορός είναι σε κατάσταση τυμπανισμού, κάτι που καταδεικνύει ότι ο άνδρας είναι εδώ και αρκετές ημέρες νεκρός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.