Σε αλλοδαπό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Τα πρώτα στοιχεία ενώπιον των Αρχών

Σε αλλοδαπό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Τα πρώτα στοιχεία ενώπιον των Αρχών

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου, μετά από εντοπισμό πτώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η σορός που εντοπίστηκε ανήκει σε αλλοδαπό άνδρα, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές μελετούν τα ελλείποντα πρόσωπα των τελευταίων ημέρων, για πιθανή σύνδεση με το πτώμα.

Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες ανάσυρσής του πτώματος από το νερό καθώς αναμένεται να διενεργηθεί και η νεκροψία στην σκηνή από τους ιατροδικαστές για να διαφανούν τα εκ πρώτης όψεως αίτια θανάτου του άνδρα.

Υπενθυμίζουμε ότι το πτώμα εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, και συγκεκριμένα βρέθηκε από εργαζόμενο να επιπλέει σε βραχώδη περιοχή.

Η σορός είναι σε κατάσταση τυμπανισμού, κάτι που καταδεικνύει ότι ο άνδρας είναι εδώ και αρκετές ημέρες νεκρός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE