Άγνωστη συνεχίζει να είναι η ταυτότητα του νεκρού άνδρα που βρέθηκε στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Άγνωστη συνεχίζει να είναι η ταυτότητα του νεκρού άνδρα που βρέθηκε στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Άγνωστη συνεχίζει να παραμένει η ταυτότητα του άνδρα που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας να επιπλέει εντός της θάλασσας στην περιοχή μαρίνας Αγίας Νάπας, λόγω της κατάστασης τυμπανισμού που βρίσκεται που βρίσκεται η σορός.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το πτώμα ανασύρθηκε από τη θάλασσα και ακολούθως έγινε αυτοψία από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροψία/νεκροτομή η οποία θα καθοριστεί αργότερα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE