Άγνωστη συνεχίζει να είναι η ταυτότητα του νεκρού άνδρα που βρέθηκε στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Άγνωστη συνεχίζει να είναι η ταυτότητα του νεκρού άνδρα που βρέθηκε στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Άγνωστη συνεχίζει να παραμένει η ταυτότητα του άνδρα που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας να επιπλέει εντός της θάλασσας στην περιοχή μαρίνας Αγίας Νάπας, λόγω της κατάστασης τυμπανισμού που βρίσκεται που βρίσκεται η σορός.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το πτώμα ανασύρθηκε από τη θάλασσα και ακολούθως έγινε αυτοψία από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροψία/νεκροτομή η οποία θα καθοριστεί αργότερα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στις 9.30π.μ., στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE