Μετρούν ζημιές στο Κίτι λόγω καύσωνα: «Οι κόποι και οι μόχθου των Αγροτών, χάθηκαν σε μια ημέρα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετρούν ζημιές στο Κίτι λόγω καύσωνα: «Οι κόποι και οι μόχθου  των Αγροτών, χάθηκαν σε μια ημέρα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν σήμερα ήταν αρκετές για να καταστρέψουν την παραγωγή καρπουζιών στο Κίτι.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα της ΕΚΑ, κύριου Πανίκου Χάμπα μια μέρα ήταν αρκετή για να χαθούν οι κόποι των αγροτών.


«Ο καύσωνας(41 βαθμούς) έχει καταστρέψει ολοσχερώς τα καρπούζια. Οι κόποι και οι μόχθου των Αγροτών στο ΚΙΤΙ, χάθηκαν σε μια ημέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την ανάρτησή του φωτογραφίες από επίσκεψή του στις καλλιέργειες των γεωργών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE