Μετρούν ζημιές στο Κίτι λόγω καύσωνα: «Οι κόποι και οι μόχθου των Αγροτών, χάθηκαν σε μια ημέρα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετρούν ζημιές στο Κίτι λόγω καύσωνα: «Οι κόποι και οι μόχθου  των Αγροτών, χάθηκαν σε μια ημέρα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν σήμερα ήταν αρκετές για να καταστρέψουν την παραγωγή καρπουζιών στο Κίτι.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα της ΕΚΑ, κύριου Πανίκου Χάμπα μια μέρα ήταν αρκετή για να χαθούν οι κόποι των αγροτών.


«Ο καύσωνας(41 βαθμούς) έχει καταστρέψει ολοσχερώς τα καρπούζια. Οι κόποι και οι μόχθου των Αγροτών στο ΚΙΤΙ, χάθηκαν σε μια ημέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την ανάρτησή του φωτογραφίες από επίσκεψή του στις καλλιέργειες των γεωργών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE