ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tothema ανεβαίνει στην κορυφή –Διευρύνεται ο όμιλος των διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης μας

Tothema ανεβαίνει στην κορυφή –Διευρύνεται ο όμιλος των διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης μας

Καταγράφοντας υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας ο όμιλος ΜΜΕ του Tothemaonline ανεβαίνει στην κορυφή σημειώνοντας νούμερα ρεκόρ, μέσα από τις δύο νέες διαδικτυακές πύλες του, το TothemaWeb Tv Radio και Thema Sports.

Ανεβαίνοντας, αργά και δυναμικά προς την κορυφή, Tothemaonline.com, διευρύνοντας τον όμιλο λειτουργίας του, δημιούργησε πρόσφατα δύο νέα διαδικτυακά μέσα, το TothemaWeb Tv Radio και το Thema Sports, τα οποία συνέδραμαν στην προσπάθεια ενημέρωσης και ενίσχυσης της πολυφωνίας.

Tothema Web Tv Radio, εκπέμποντας διαδικτυακά 24 ώρες το 24ωρο, φέρνει το ραδιόφωνο στην οθόνη σας, με ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές από μία ομάδα παραγωγών και δημοσιογράφων, κερδίζοντας το δικό τους μοναδικό κοινό, φιλοξενώντας στο στούντιο, προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνίας των ανθρώπων και της showbiz.

Το Thema Sports, καταγράφοντας αποκλειστικότητες και συνεντεύξεις που συζητήθηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, άρχισε να κερδίζει ένα υψηλό μερίδιο αναγνωσιμότητας, το οποίο καταγράφει συνεχή αυξητική τάση.

Συγκεκριμένα με βάση τα στατιστικά στοιχεία της Google Analytics, την περασμένη Κυριακή 17/5/2015, καταγράφηκαν στο σύνολο 48,537 μοναδικοί επισκέπτες, με 111,153 προβολές σελίδων, ενώ χθες Δευτέρα 18/5/2015 το σύνολο των μοναδικών επισκεπτών ανήλθε στους 54,921 με 131,944 προβολές σελίδας.

Παράλληλα στις 17/5/2015 η διαδικτυακή τηλεόραση Tothema Web Tv Radio, κέρδισε το ενδιαφέρον 6,911 τηλεθεατών, με το ποσοστό να αυξάνεται στους 9,600 την επόμενη ημέρα.

Στο σύνολο και τα τρία μέσα προσέλκυσαν 55,448 επισκέπτες την περασμένη Κυριακή ενώ χθες Δευτέρα το ποσοστό μοναδικών επισκεπτών αυξήθηκε στους  64,521. 

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τις διαδικτυακές μας πύλες για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας, ενώ η αγάπη σας αποτελεί κίνητρο για συνέχιση και περαιτέρω διεύρυνση της προσπάθειας μας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top