«Θερμός» κλοιός για Χάσικο – Aπαντά στις κατηγορίες για ενίσχυση των αυθαιρεσιών στις παραλίες!

«Θερμός» κλοιός για Χάσικο – Aπαντά στις κατηγορίες για ενίσχυση των αυθαιρεσιών στις παραλίες!

Σε διευκρινίσεις προέβη ο Υπουργός Εσωτερικών μετά από δημοσιεύματα σε ΜΜΕ περί «κατάλυσης της νομιμότητας», με το σκεπτικό ότι το ΥΠΕΣ «καλεί τις Τοπικές Αρχές να μην εφαρμόσουν τον Κανονισμό που ψήφισε η Βουλή για τη διαχείριση των θαλάσσιων σπορ στις παραλίες».

Ο Σωκράτης Χάσικος υπέδειξε ότι «το ΥΠΕΣ όχι μόνο δεν έχει καταλύσει τη νομιμότητα, αλλά, αντίθετα, προσπαθεί να τη διαφυλάξει από κάθε είδους αυθαιρεσία».

Στην απάντηση του ο Υπουργός Εσωτερικών εξηγεί τα γεγονότα ξεκαθαρίζοντας ότι «το ΥΠΕΣ, καθ’ υπόδειξη της Νομικής Υπηρεσίας του Κράτους, όχι μόνο δεν έχει καταλύσει τη νομιμότητα αλλά, αντίθετα, προσπαθεί να τη διαφυλάξει από κάθε είδους αυθαιρεσία, από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απάντηση του ΥΠΕΣ «η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε τους υπό αναφορά Κανονισμούς στις 24.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE