«Θερμός» κλοιός για Χάσικο – Aπαντά στις κατηγορίες για ενίσχυση των αυθαιρεσιών στις παραλίες!

«Θερμός» κλοιός για Χάσικο – Aπαντά στις κατηγορίες για ενίσχυση των αυθαιρεσιών στις παραλίες!

Σε διευκρινίσεις προέβη ο Υπουργός Εσωτερικών μετά από δημοσιεύματα σε ΜΜΕ περί «κατάλυσης της νομιμότητας», με το σκεπτικό ότι το ΥΠΕΣ «καλεί τις Τοπικές Αρχές να μην εφαρμόσουν τον Κανονισμό που ψήφισε η Βουλή για τη διαχείριση των θαλάσσιων σπορ στις παραλίες».

Ο Σωκράτης Χάσικος υπέδειξε ότι «το ΥΠΕΣ όχι μόνο δεν έχει καταλύσει τη νομιμότητα, αλλά, αντίθετα, προσπαθεί να τη διαφυλάξει από κάθε είδους αυθαιρεσία».

Στην απάντηση του ο Υπουργός Εσωτερικών εξηγεί τα γεγονότα ξεκαθαρίζοντας ότι «το ΥΠΕΣ, καθ’ υπόδειξη της Νομικής Υπηρεσίας του Κράτους, όχι μόνο δεν έχει καταλύσει τη νομιμότητα αλλά, αντίθετα, προσπαθεί να τη διαφυλάξει από κάθε είδους αυθαιρεσία, από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απάντηση του ΥΠΕΣ «η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε τους υπό αναφορά Κανονισμούς στις 24.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE