ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 605 τα νέα κρούσματα - 204 οι διασωληνωμένοι και 13 θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 605 τα νέα κρούσματα - 204 οι διασωληνωμένοι και 13 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 605, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 421.829 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 85 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 632 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 13, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.695 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE