Μετακινούνται από 1η Ιουλίου τα κεντρικά ταμεία του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας

Μετακινούνται από 1η Ιουλίου τα κεντρικά ταμεία του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας

Μετακινούνται από αύριο Πέμπτη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη, τα κεντρικά ταμεία του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας.


Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, από αύριο Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, οι πληρωμές των αποχετευτικών τελών με φυσική παρουσία, θα γίνονται μόνο στα ταμεία του ΣΑΛ στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη (ΚΕΔ) Λάρνακας. Το Κέντρο βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Μιαούλη, αριθμός 11, Πάροδος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στα τηλέφωνα 24 653896 / 24 653897)».

Σημειώνεται ότι «στο ΚΕΔ το κοινό μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση βεβαιώσεων για σκοπούς μεταβίβασης, αλλαγή στοιχείων επικοινωνίας, δημιουργία αυτόματης τραπεζικής εντολής για αποπληρωμή τελών και διακανονισμοί καθυστερημένων οφειλών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «πληρωμές για θέματα Τεχνικής Υπηρεσίας (π.χ. άδεια σύνδεσης, αίτηση για εγκατάσταση νέας Δημόσιας Υπονόμου Οικοδομής «Δ.Υ.Ο» και άλλα) θα εξακολουθούν να γίνονται αποδεχτές μόνο στα Κεντρικά Γραφεία του ΣΑΛ (Γωνία Ήρας & Φώτη Κόντογλου, τηλ. 24 815222 εσωτερικό 117).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE