LIFESTYLE

Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η πραγματική σχέση της με την Καμίλα

Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η πραγματική σχέση της με την Καμίλα

Ιδανικές φαντάζουν οι σχέσεις της Κέιτ Μίντλετον και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς μπροστά στις κάμερες. Τι συμβαίνει όμως όταν τα φώτα κλείνουν;

 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ και η δούκισσα της Κορνουάλης κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί και συμμετέχουν από κοινού σε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις, ωστόσο οι εντάσεις και οι ζήλιες μεταξύ τους δεν λείπουν. Ειδικότερα, από την πλευρά της Καμίλα, αφού ως δεύτερη γυναίκα του Καρόλου, όταν εκείνος γίνει βασιλιάς δεν θα πάρει τον τίτλο της «Queen Consort» αλλά της «Princess Consort», κάτι που σημαίνει ότι κι επίσημα η επόμενη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, θα είναι η Κέιτ.

Δεν την ήθελε για σύζυγο του Ουίλιαμ:
Όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γνώρισε την Κέιτ το 2001 και αργότερα ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και να έχουν σχέση, η Καμίλα δεν συμφωνούσε με την εξέλιξη αυτή. Όπως γράφει στο βιβλίο του «Game of Crowns» ο συγγραφέας Κρίστοφερ Άντερσεν, η δούκισσα θεωρούσε την Κέιτ «όμορφη αλλά αχνή» και θεωρούσε ότι δεν ήταν άξια να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Επίσης, δεν έβλεπε με καλό μάτι όχι μόνο για την καταγωγή της, αλλά ζήλευε και την αγάπη που της έδειχνε ο κόσμος. «Νέα, με χάρη, έξυπνη και εντυπωσιακή, η λευκή βασίλισσα, γνωστή απλά ως Κέιτ, μάγεψε τον κόσμο πριν καν επίσημα διεκδικήσει την καρδιά του αγαπημένου της» αναφέρει το βιβλίο.

Όταν τελικά αρραβωνιάστηκε τον Ουίλιαμ, η Καμίλα άφησε πίσω της τα συναισθήματά της. Μάλιστα, πριν το βασιλικό γάμο, έδωσε στη νύφη μια πολύτιμη συμβουλή για το πως να διατηρήσει τη σχέση της παρά τις πιέσεις της βασιλικής ζωής. «Φτιάξε το πρόγραμμά σου, βασικά όλη σου τη ζωή, γύρω από το δικό του», της είπε. Επίσης, της έκανε ένα ξεχωριστό γαμήλιο δώρο. Ένα χρυσό βραχιόλι με το αρχικό του ονόματός της και το αρχικό της Καμίλα και ένα μικρό στέμμα.

Τι συμβαίνει μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια:
Μετά τον γάμο οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι έχουν καλές σχέσεις. Πάντα πηγαίνουν μαζί στην παρέλαση Trooping of the Colour, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια δημοσίως η μία για την άλλη και συνεργάζονται για κάποιες κοινές φιλανθρωπικές δράσεις. Βέβαια, κατά διαστήματα τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν εντοπίσεις σύννεφα στη σχέση τους. Στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε την Κέιτ να κοιτάζει έντονα την Καμίλα που καθόταν δίπλα της, ενώ σε κοινή τους εμφάνιση ένα χρόνο μετά η Κέιτ άφησε εκτός συζήτησης την «πεθερά» της σε συνομιλία της με την βασίλισσα Λετίτσια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top